T'agradaria participar?

Durant les nostres campanyes busquem col·laboradores que vulguin aprendre més sobre tècniques de foto-identificació i processament de dades del dofí mular en la zona del Cap de Creus.

Com treballem?

 

Totes, equip d’investigació i col·laboradores per igual, viurem a Cadaqués*, població situada a la part oriental de la península del Cap de Creus, que es considera com un tresor de la Costa Brava. 

Col·laboradors i investigadores participaran per igual a les tasques de la casa i a la cuina. Les tasques compartides inclouran preparació i planificació d’àpats. Netejar els plats i de la casa també són activitats comunes compartides entre totes. Es proveirà també de menjar vegetarià i vegà. Els menús especials seran elaborats per aquelles que tinguin al·lèrgies especials. Els nostre equip es farà càrrec de la compra del menjar setmanalment.

Les col·laboradores portaran a terme enquestes diàries a bord del vaixell de recerca, treballant conjuntament amb les investigadores i contribuint a la col·lecta de dades de camp. Participaràs activament en la busca de dofins i en el recompte de la mida de grup. Les investigadores es centraran en la foto-identificació. Tot i que la presència d’espècies en la zona està ben documentat, el programa no pot garantir els albiraments de dofins.

Després de cada enquesta, s’entraran totes les dades a les bases dedicades un cop a l’apartament. Contribuiràs a l’entrada de dades i l’anàlisi de les fotografies digitals. També se t’ensenyarà com retallar, nombrar i arxivar fotografies digitals de les aletes dorsals dels dofins per a continuació procedir a l’emparellament amb aletes ja enregistrades prèviament.

Cal tenir en compte també que les condicions meteorològiques determinaran també les nostre sortides a mar, el que vol dir que no es sortirà cada dia. Quan això passi, es treballaran les dades a l’apartament.

El projecte cobreix tan l’allotjament com l’embarcació, però no pot cobrir el manteniment (menjar, despeses de la llar i trasllats de l’allotjament fins l’embarcació). És per això, que demanem a les col·laboradores 200€ per setmana (si et quedes més d’una setmana, el preu serà de 170€ per setmana).

*El desplaçament fins a Cadaqués serà independent per cada col·laborador. Allà, se’t recollirà i traslladarà fins a l’allotjament.

 

Requeriments:

 
  • Estar amb nosaltres almenys una setmana(si no pots, contacta amb nosaltres per valorar altres opcions)
  • S’aprecia molt certa experiència en la foto-identificació(si no, no et preocupis, envia’ns un correu i explica’ns la teva motivació per participar en la campanya)
  • No marejar-se a l’embarcació; tingues en compte que hi serem entre 6 i 8 hores.
  • Volem que tinguis un ament oberta, flexibilitat envers les situacions canviants i ganes d’ajudar i aprendre.

T’agradaria ser una de les nostres col·laboradores?

 

Envia’ns un correu a dofinsdetramuntana@submon.org explicant la teva experiència en aquest camp i la teva motivació per col·laborar amb nosaltres i et respondrem amb tota la informació.

Delfin listado stenella coeruleoalba striped dolphin. Dofisn de tramuntana
Fotoidentificación tursiops truncatus delfin mular. Dofins de tramuntana